Min jul!

Dagen innan julafton var vi äntligen framme hos farmor & farfar som bor i Långsele, nästan 100 mil från oss! Jag var inte blygen för fem öre även om det gått ett halvår sen vi sågs sist, utan jag var bara glad och på bushumör som vanligt. På julafton åt vi mumsig julmat och sedan framåt kvällen kom snälla tomten som jag inte alls var rädd för med massa paket till mig, i ett utav paketet låg en supermysig gossebjörn som blev en favorit direkt.







På juldagen hann vi med att åka lite spark, och jag fick sitta i en häftig liten sparklåda som även pappa åkte i när han var liten.







Vi tog även sparken hem till busiga Johannes på lite god fika & bus


På annandagen var det tänkt att hälsa på pappas farmor & farfar som bor 17 mil från Långsele, men det var sånt himla oväder med blåst så vi kom inte iväg, och tur i oturen var det, för på eftermiddagen fick jag jättehög feber och var helt orkeslös... Det ända jag fick i magen var lite glass och chips. Tur det finns alvedon som gjorde att jag orkade vara vaken en liten stund...


Men redan på kvällen dagen efter var jag pigg igen...

Så jag kunde mysa med bästaste farmor & farfar innan det var dags att rulla hemåt till Växjö igen, En riktig myspysjul har det varit!


Hoppas ni haft en fin jul allihopa!


God jul!


Kalas

Igår var vi hemma hos Sixten och firade hans två årsdag! Vi var många barn och det blev mycket bus och smaskig fika.


Fredagsmys!

Ikväll har mamma och jag fredagsmys hemma hos hailie. Pappa är på julbord med jobbet så han kommer nog inte hem förens jag har somnat. Vi ska titta på idolfinalen och mysa med massa popcorn och godis !


Idag kom jag på nått nytt !

Citron är väldigt gott!


Snö!

Äntligen har det kommit lite snö, härligt!

Det gick väl sådär med att sova i nya sängen igår kväll...efter 2 timmars försök med bokläsning, buffande och ligga jämte och låtsas sova metoden så somnade jag. Men jag sov som en stock tills mamma kom och väckte mig idag på morgonen.

Idag ska vi ha En bakdag, men vi får börja med att baka pepparkakor. lussebullarna får vi ta och baka ikväll då tankspridda mamma glömde saffran när vi var och handlade till baket, Typiskt!


Premiär!

Nu är sängen på plats i mitt rum och ikväll ska jag sova i den för första gången, jag skippade att sova middag idag så jag somnar nog gott!

Vi har även hunnit storstäda, bärt upp massvis med grejer på vinden och satt upp julgranen! Vi ska ju inte fira jul hemma i år så vi fuskade lite och tog fram den redan nu, men det är ju bara mysigt! Nu sitter vi i soffan och gottar i oss pizza, mums!


Busunge!

Jag är för snabb för mamma och pappa ganska ofta, idag stod det en kasse i hallen med julklappar och där i låg blandannat kritor som jag skulle få när tomten kommer. Och självklart när mamma och pappa inte hade koll på mig slet jag upp kritorna och kladde så fint på ytterdörren. Pappa har både gnott med såpa och diskmedel för att få bort det, men än så länge sitter mina fina streck kvar så fint!


RSS 2.0