Varmt!

Idag är det rena sommarvärmen ute, över 20 grader!

eftersom det är så varmt så blir det ingen jacka idag, vilket jag inte alls gillar. Jag går inte utanför dörren utan min mys jacka, jag får ta den som snutte och hoppas jag blir på bättre humör snart för vi ska åka till simhallen och busa nu!


Duktig!

Jag har blivit så duktig och förstår jättemycket av vad mamma och pappa säger till mig nu. Hittar jag skräp på golvet går jag med det till papperskorgen, likadant när mina kläder är skitiga, då lägger jag dom i tvättkorgen. När vi ska ut plockar jag fram mina skor och ytterkläder och på morgonen när jag vaknar lägger jag snutten å nappen på kudden så det finns där när det är läggdags. När vi har varit och handlat är det kylen jag står och drar i och vill hjälpa till och plocka in maten. När diskmaskinen är färdig är jag först på plats för att hjälpa till och tömma den. Ja, mamma kan inte klaga iallafall för jag hjälper till mycket! Det ända mamma inte tycker är lika kul är att jag har fått dille på att tända och släcka lamporna överallt och hela tiden, rena discot här hemma på kvällarna!

Jag pratar dock inte så jättemycket, det är mest ja, där, och "tack". Men det kommer nog snart!

Nu ska mamma och jag göra oss iordning sen ta en tur på stan innan det är dags för helgmys!


Äntligen!

Nu äntligen har sidan jag bloggar på kommit med en app så det är enkelt att blogga! Ja, ni gamlingar kanske inte förstår vad det betyder, men det innebär iallafall att det blir fler inlägg nu!


Klockan är 20 över 8 och då borde jag va i...

img_8288 (MMS)

Klockan är 20 över 8 och då borde jag va i sängen, men istället sitter jag i hallen och försöker klä på mig och jag vet precis vad jag vill ha på mig när vi ska gå ut. Min älskade gråa mysjacka,  får jag inte ha på den blir det sura mina här hemma kan jag lova!


SMS-inlägg

img_3455 (MMS)


Vilket härligt väder det är idag, 18 grade...

img_1874 (MMS)

Vilket härligt väder det är idag, 18 grader varmt så då passar det perfekt att gå till lekparken!


Redo för att gå till dagis där jag trivs s...

img_1735 (MMS)

Redo för att gå till dagis där jag trivs som fisken i vattnet!


Idag är vi hos mormor för att fira henne, ...

img_4876 (MMS)

Idag är vi hos mormor för att fira henne, moster. Linda och gammelmormor som fyllt/fyller år!


Det gäller att vara snabb och stoppa munne...

img_6839 (MMS)

Det gäller att vara snabb och stoppa munnen full när mamma råkat ställa kexpaketet så jag lyckas komma åt de!


Idag har jag fått mitt hår klippt för förs...

img_0802 (MMS)

Idag har jag fått mitt hår klippt för första gången, det gick åt ett antal majskrokar för att mamma skulle få pilla i mitt hår för det var inte någon hitt!


Äntligen! Pappa har nu kommit hem från en ...

img_3524 (MMS)

Äntligen! Pappa har nu kommit hem från en vecka i USA där han har varit och jobbat. Och gissa om jag blev glad när han kom hem med dessa snygga levis jeansen! Nu blir det en riktig Myshelg, som mamma och jag har saknat honom!


RSS 2.0