Måndag

Morgonen började med sångstund i teleborgs kyrka. Hailie och jag har fått varsin plats där nu i en grupp så vi kommer gå dit varje måndag klockan 11. Lite dum tid dock, eftersom det är då jag brukar sova middag! Men det gick bra idag iaf, även om jag höll på att somna innan det var slut. Efter sångstunden åkte vi ut till Vederslöv där vi skulle passa kompisen Sixten en stund eftersom hans föräldrar skulle in till stan och kolla på hans lillebror i magen som är planerad att komma om en månad! Det ska bli spännande och träffa den lille plutten sen!

Och idag fick vi besked om att jag ska fira min första midsommar utanför magen på Öland. Närmare bestämt på Kapelludden i Borgholm. En jättefin camping där vi har bokat stugor. Och många blir vi hela 16 vuxna och 6 barn. Det kommer bli hur kul som helst!

Nahe nu säger mamma att det är läggdags, så det är bäst att lyda!

Natti Natti

Cornelia


Klappa händerna är så himla roligt!


Sång & Lek

Idag var vi uppe tidigt, eller tidigt och tidigt men klockan halv 8 så kom mamma in och väckte mig. När vi ätit frukost och gjort oss klara åkte vi bort till Frida & Hailie och sen tog vi en promenad bort till teleborgs kyrka där dom hade sång och lekstund. Det var jätteroligt! Dock var jag minst utav alla barnen och hängde inte riktigt med när dom större barnen gjorde rörelser till sångerna. Jag satt mest och klappade takten istället, och det var minst lika roligt! Så dit får vi gå mer gånger!

I veckan har vi mest varit ute i det fina vårvädret.
Igår var det nästan 15 grader! Så himla skönt!


Måndag!

Helgen som varit har varit riktigt lugn och skön. Sånna helger kan behövas det med, vi har inte gjort mycket mer än varit hemma och busat. I söndags fick jag vara hemma hos mormor & morfar en stund medans mamma & pappa var ute på en lång joggingtur i det fina vårvädret!

Idag åkte mamma och jag upp till Cubus där jag köpte mig en fin vårjacka, Min overall börjar bli lite väl varm! I morgon skulle det bli 10 plusgrader och sol,så då kanske jag får testa min jacka när vi ska ut på promenard. Jättefin var den, vit och rosa.

Mamma kämpar på med att fösöka få mig att vinka, men än så länge så vill jag bara klappa händerna! Men om ett par dagar har jag säkert lärt mig det oxå!


Klapp,Klapp!


Utedag i vårsolen!

Idag har vi varit på lekplatsen och gungat! Härligt!














___________________________________________________________
Idag får vi säga grattis till Hailies mamma Frida som fyller 24 år!
Grattis, Grattis!

________________________________________________________


Nu passar den fina tröjan jag fick av farmor!

dsc00523 (MMS)

Nu passar den fina tröjan jag fick av farmor!


Klappa händerna!

Japp, nu har jag äntligen lärt mig att klappa händerna, så duktig jag är. Mamma kämpar med att försöka lära mig att vinka oxå, så det får vi träna på resten av veckan! Med krypningen går det oxå framåt, Idag lämnade mamma mig i köket några sekunder för hon skulle hänga upp lite tvätt på handdukstorken i badrummet, Och vart tror ni jag befinner mig när hon kommer tillbaka? -Joho, då låg jag på golvet vid vovvarnas matskålar och hade hela nävarna fulla med hundmat. Mamma hann precis stoppa mig från att smaka på hundmaten, vilken tur!

Idag var vi ute på en jättepromenard med Emelie, Frida och Hailie. Det var jättehärligt att bara vara ute hela dagen och få i sig lite frisk luft. Mamma sa att om det är fint väder i morgon så kanske vi ska gå ner till lekplatsen så jag får testa på att gunga! Det kommer jag garanterat att älska! När pappa kom hem åkte vi iväg ner till stan, där vi träffade alla i mammas föräldar grupp. Det var ett möte där om relationer. Tips och trix på hur man får ihop vardagen när man har barn. Men jag tyckte dock det var så tråkigt så jag somnade!

Nahe dags för sängen!
Nattiskramar från Cornelia





Härligt vårväder!

dsc00520 (MMS)

Härligt vårväder!


Stor flicka!

Idag var vi på bvc på kontroll och herregud, jag växer ju så det knakar!

Mina mått:
Längd: 73cm
Vikt: 9810g
Huvudomfång: 46

Sen i måndags har vi inte gjort så mycket, mest varit hemma och myst. Men igår när vi var ute och gick så kände man verkligen att våren inte är långt borta nu. Solen sken, många plusgrader och fåglarna kvittrade så fint! Mamma längtar som bara den till sommaren, hon tycker det är sånt stök när vi ska ut med hundarna hela tiden. Kläder, mössa och vantar ska på innan turen och väl hemma igen ska det torkas blöta hundar, samla upp allt grus som min vagn drar in och kläder ska av. Nee tänk om ett par månader, så skönt det ska bli med sol och värme!
Och föresten, vet ni vad jag har lärt mig? Jo, att smacka med läpparna. Det gör jag hur mycket som helst, "Smack, Smack" låter de, sen skiner jag upp som en sol! Mamma & pappa tycker oxå det är roligt, mycket roligare än pruttljuden jag gjorde innan!

Ne nu ska jag gå och lägga mig, Det blev lite sent idag för precis när jag ätit upp min kvällsmat så spydde jag ner hela mig & mamma. Så det fick bli ett dopp i baljan och ny pyjamas innan!

Nattinatti
Cornelia


Tack mormor!

dsc00516 (MMS)

Tack mormor!


Lördag och alla är friska!

Efter att jag varit sjuk ett par dagar så blev pappa också sjuk och gick hem från jobbet i onsdags eftermiddag. Mamma har också varit förkyld och haft lite halsont men inte så farligt som det har varit för mig och pappa. Men idag verkar det som att alla är pigga! härligt!

Igår var mormor & morfar här,och gissa om jag blev glad när jag fick se vad mormor hade gjort. Hon hade sytt fina kuddar och ärtpåsar, gjort en lampa och en tavla. Självklart allt med barbapapa!

Idag är det så himla fint väder, solen skiner och det är redan 5 plusgrader i skuggan. Så efter jag har ätit min middag ska vi gå ner till stan och kolla lite. Vi kanske hinner med att hälsa på gammelmormor med om hon är hemma!






Glada jag!


Nybadad och mycket piggare!

dsc00511 (MMS)

Nybadad och mycket piggare!


RSS 2.0