Lördagsmys hos Hailie och Nova

Vi äter chips, gosar med Nova och njuter av en härlig lördagskväll


Välkommen hem

Alltid när jag kommer hem så rusar moltas och Leo fram för att gosa och pussa på mig, Alltid lika kul!

I veckan har vi inte varit många barn på dagis, det går så mycket sjukdomar nu så det är inte klokt. Mamma har varit hemma nån dag nu med då hon har varit jätteförkyld och hostat som bara den. Så tråkigt med dessa sjukdomar men nu hoppas vi att det inte blir mer på ett tag. Utan nu vill vi bara vara friska, få vår och värme och det känns ju faktiskt att den är på väg för igår var det riktigt skönt ute med massa sol och många plusgrader!

Jag kan ju också passa på och berätta att jag blivit riktigt envis och tjurig av mig, vägrar borsta tänderna och vill inte sova när mamma och pappa säger att det är dags, utan jag har då inte bråttom med min skönhetssömn. Moster Sandra tipsade om en eltandborste istället för den vanliga så det hade mamma tänkt införskaffa i dagarna för att se om det även funkar på mig. Mina tjuriga sidor visar jag även när det är dags för mat som inte faller mig i smak, då tar jag nävarna fulla å kastar all världens väg, tur jag har moltas och Leo som hjälper till med städningen efter mina matkastingar. Säger mamma eller pappa till mig då bara skrattar jag, tar inte åt mig för fem öre. Jag har nog kommit i fas 1 av alla trotsåldrar, Grattis mamma och pappa! Bara till att vänja sig vid ett busfrö som gör precis som hon vill ;)


Sjukling, igen!

Hela helgen har jag hostat och varit snorig men idag på eftermiddagen fick jag feber med så dagis fick ringa till pappa så han kunde hämta mig. Men även om jag har feber så går alltid lite glass ner!


Sedan måste jag skriva stort grattis till min bästa kompis Hailie som den 5 feb fick en liten lillasyster! Ska bli riktigt kul och lära henne en massa hyss och bus sen :)


Ego

Såhär kan det se ut bland mammas bilder när jag har varit och knapprat, bara massa ego kort på mig!


Konstnären själv!

Titta vilket fint konstverk jag gjort!

Nu mår jag toppen, pappa fick sin dos söndag till tisdag och mamma trodde glatt att hon skulle slippa åka dit. Men nej då, igår eftermiddag fick mamma nog och åkte hem. Men som tur väl så har pappa och mamma bara fått feber och så. Det är ju ingenting emot min hemska vecka!


RSS 2.0