Nu har jag precis vaknat och sitter hos ma...

img_6363 (MMS)

Nu har jag precis vaknat och sitter hos mamma och pappa och kollar på Bamse !


Idag är det så tråkigt väder, bara regnar ...

img_6910 (MMS)

Idag är det så tråkigt väder, bara regnar hela tiden! Så vad passar bättre än att ägna dagen åt att fylla upp frysen med en massa bullar, morotskaka och rulltårtor!


Idag har vi varit på tingsryds marknad. Öv...

img_6113 (MMS)

Idag har vi varit på tingsryds marknad. Över 2 kilo meter med en massa stånd och fina saker! Varmt och skönt är det ute idag med, häligt!


Hemma igen!

Eftersom mamma inte haft någon mottagning på mobilen när vi varit uppe i Långsele har det tyvärr inte blivit något bloggande. Men nu är vi hemma igen efter många dagars skoj och bus.

Vi har hunnit med och träffa all pappas släkt, många nya ansikten blev det men jag har skött mig så himla bra och inte varit ledsen alls mycket, och även om vi åkt många många mil i bilen så har jag knappt sagt ett ljud då heller. Många roliga dagar har vi haft men jag längtade nog hem pyttepytte lite, för så fort jag kom hem så sprang jag till mina lådor och drog ut alla mina leksaker!

Men tiden går fort så snart träffar jag alla igen!


Busiga jag!


Farmor & jag påväg in i den fin fina lekstugan som pappa lekte i när han var liten


Kan det bli bättre? Farmor hade gjort så fint i lekstugan, nytapetserat, mysigt och mängder av roliga leksaker!


Farmors far är verkligen en favorit!


Vi passade på och fira både mig och pappa, och farmor bakade en jättefin & god tårta!


Pappa & jag


Farfar & jag inspekterar blommorna



Nu är vi på väg upp till Långsele, men ina...

img_5108 (MMS)

Nu är vi på väg upp till Långsele, men inatt stannar vi en bit innan Avesta och sover. Vi fick tag i en liten mysig stuga där, så imorgon tar vi nya tag! Ca 40 mil har vi kvar, men duktig har jag varit idag iaf, knappt sagt ett knyst!


Idag har vi varit hos hailie och busat båd...

img_1284 (MMS)

Idag har vi varit hos hailie och busat både inne och vid lekparken! Nu väntar vi på pappa son har jobbat sin sista dag, så nu har vi 5 veckors ledigt hela familjen! Vi börjar semestern med en tur upp till långsele på lördag, kommer bli superkul och få träffa alla!


Idag fyller jag 1 år! Och på posten kom de...

img_1559 (MMS)

Idag fyller jag 1 år! Och på posten kom detta fina kort från farmor & farfar!


Vilka snälla grannar vi har! Innan idag nä...

img_4668 (MMS)

Vilka snälla grannar vi har! Innan idag när vi skulle ut med vovvarna träffade vi en utav grannarna, och deras lilla flicka vill ge några filmer till mig som hon hade växt ifrån. Så nu sitter vi i soffan och kollar på teletubbies! Och lite senare fortsätter vi med firande, för idag fyller nämligen min pappa år, Grattis till dig världens bästa pappa!


Söndag

Idag på förmiddagen kom Tommy, Natta Julia och lille Jack förbi för lite firande, utav dom fick jag jättefina sommarkläder. Vi åt tårta och busade lite och precis när dom skulle gå kom pappas Faster Anita och hennes man Sven-Erik hit på besök. Så då blev det ännu mer tårtätande och paketöppning, utav dom fick jag ett jättegosigt snutte/finger får och en finfin Pettson & Findus almanacka, perfekt,  så nu jag kan skriva ner och hålla koll på allt som ska göras!


Kalas helg!

I helgen firar vi min 1års dag, i går så var mormor morfar moster Linda här med famlij och idag har Emelie, Erik, Tommy, Elna, Sixten, Olle, Robin och Hailie varit här. Tyvärr var Frida sjuk och fick vara hemma och vila. I Morgon kommer Tommy, Natta, Julia och Jack hit och firar mig lite då dom inte kunde komma förbi idag.

Här har ni lite bilder från dagarnas kalas


William, Elin & Jag


En fin docka fick jag


En utav mina fina barbapapa tårtor!



Fikadags!


Mums, gott med tårta!


Sötnöten Sixten & jag


Lilla Olle


Sixten tyckte om tårtan!


Hailie & Jag


Dags för paketöppning!


Sixten gillade den fina cykeln jag fick


Glada jag!


Dagens kalas slutade med ett dopp i poolen!




RSS 2.0