Idag har jag varit hos farbror doktor och ...

img_7776 (MMS)

Idag har jag varit hos farbror doktor och gjort en 1årskontroll. Sprutorna jag fick gjorde jätteont, så jag grät som bara den! men som tur väl va så gick det onda över ganska så fort. Jag fick väga och mäta mig med, 80 cm lång och vågen visade 12 kilo exakt! Nu sitter mamma och jag ute i det fina vädret och väntar på pappa, när han kommer ska vi tända grillen!


Midsommarhelgen

Efter en stressig morgon för att få med allt så kom vi äntligen iväg vid 12 tiden. Det var knappt några köer in till Borgholm så det gick hur smidigt som helst! Under dagarna har vi gått på stan, grillat, varit och dansat vid midsommarstången och ätit gott! Jordgubbar med grädde var smaskens! Och sovit gott har jag gjort i min nya resesäng, lika bra som jag sover hemma!











När vi lämnade borgholm idag så åkte vi direkt hem till mormor & morfar där Moster, Thomas och kusin Iselinn var, det blev en snabbträff då dom tyvärr redan skulle åka hem till Norge vid 4!









Iselinn & Jag


Nu är vi nere och ska dansa runt midsommar...

img_2537 (MMS)

Nu är vi nere och ska dansa runt midsommar stången! Vädret är fortfarande jättefint!


Nu är vi framme och solen lyser som aldrig...

img_5166 (MMS)

Nu är vi framme och solen lyser som aldrig förr! Jättevarmt och skönt, hoppas det håller i sig!


Packa packa packa!

Imorgon åker vi till borgholm över helgen för midsommarfirande, och det är mycket som måste packas även om det bara är för en helg. Barnvagn, matstol, kläder, mat, blöjor, resesäng... ja ni förstår, vi kommer ha hela bilen fullpackad! Men det kommer säkert bli jättekul även om inte vädret skulle bli så spännande. Vi är ju några barn som kan busa tillsammans!

Jag har blivit väldigt tjurig när det gäller maten, ingenting duger, verken fisk, köttfärsås eller kyckling. Jag bara vänder bort huvudet och surar. Det ända som går ner utan problem är gröten, men det kan jag ju inte leva på!




Så här såg det ut när mamma och pappa hade gett upp efter jag vägrat öppna munnen i över en halvtimma, att leka med maten är ju mycket roligare!


I helgen har vi mest varit hemma, vädret h...

img_5493 (MMS)

I helgen har vi mest varit hemma, vädret har varit så tråkigt, bara massa regn! Igår kväll kom mormor, morfar och kusinerna Elin & William på besök en stund. Denna veckan har jag lärt mig en massa, knäppa fingrarna, ge en puss om man frågar snällt, peka på mamma när man frågar var hon är, säger nästan " tack tack ", lärt mig äta smörgåsbitar utan att sätta dom i halsen och spy upp dom , och nu i helgen har jag gått hur många steg som helst! Det går verkligen undan nu!


Idag fyndade mamma två par skor till mig! ...

img_2354 (MMS)

Idag fyndade mamma två par skor till mig! Fina!


Idag har det inte varit min dag, förmiddag...

img_2040 (MMS)

Idag har det inte varit min dag, förmiddagen gick bra för då var hailie här och lekte men sen åkte mamma och jag iväg till BVC där en tandläkare var. I två timmar pratade hon och det var det tråkigaste jag varit med om. Jag var ledsen och arg och dessutom vägrade jag öppna munnen när hon skulle titta på mina tänder. Och när vi äntligen kom hem slog jag i pannan i köksbordet! Men nu på kvällen har jag busat lite med morfar medans mamma och pappa var ute och sprang, och det var mycket roligare! Nu ska jag testa min nya tandborste och efter det blir det sängen!


Idag har det inte varit min dag, förmiddag...

img_2040 (MMS)

Idag har det inte varit min dag, förmiddagen gick bra för då var hailie här och lekte men sen åkte mamma och jag iväg till BVC där en tandläkare var. I två timmar pratade hon och det var det tråkigaste jag varit med om. Jag var ledsen och arg och dessutom vägrade jag öppna munnen när hon skulle titta på mina tänder. Och när vi äntligen kom hem slog jag i pannan i köksbordet! Men nu på kvällen har jag busat lite med morfar medans mamma och pappa var ute och sprang, och det var mycket roligare! Nu ska jag testa min nya tandborste och efter det blir det sängen!


Myshelg! Vi har inte gjort så mycket i hel...

img_6358 (MMS)

Myshelg! Vi har inte gjort så mycket i helgen, bara varit hemma och myst! Igår så tog jag över 5 steg och nu precis gick jag mer än det! Så det går framåt!


Igår var mamma och jag på studentfirande h...

img_9232 (MMS)

Igår var mamma och jag på studentfirande hos mammas kusin. Mycket trevligt och god mat var det oxå! Jag somnade i vagnen redan vid 7 och sov nån timma tills det var dags att gå hem. Då vaknade jag till en timma tills jag somnade igen. Mamma vaknade inatt vid 2 av världens åskoväder! Det tyckte hon var mindre trevligt, speciellt eftersom pappa inte var hemma då han är iväg på jobb några dagar. Men jag vaknade inte iaf, och ikväll kommer pappa äntligen hem!


Åh så dumt!

Det funkar fortfarande inte att blogga från mammas telefon, vilket är väldans dumt då hon tycker det är smidigast nu när jag inte sitter still en ända vaken sekund! Men vi får hoppas dom löser det snart!

Nu när pappa har varit hemma och vi har haft långhelg har vi hunnit med en massa bus, lek och mys! Tyvärr går ju tiden så himla fort, men om bara ett par veckor har pappa semester igen och då kan vi hitta på roliga saker hela dagarna!

Mamma tycker det är dags att jag lär mig gå nu så jag slipper skita ner och riva upp hål på mina kläder när jag kryper runt som en tok på gräsmattan. Men det verkar gå trögt, jag nöjer mig med 2-3 steg sen kastar jag mig ner. För jag är ju inte dum, det går mycket, mycket fortare att krypa! Men tänderna växer iallafall, tror mamma räknade till 7 tänder nu!




I söndags bjöd jag hit Julia och Jack på poolkalas, vilket var mycket uppskattat!



SMS-inlägg

img_5890 (MMS)


Ännu en sommardag!!

img_1081 (MMS)

Ännu en sommardag!!


Poolbad!

Det verkar som det har strulat lite med bloggen, mamma har mmsat en massa bilder från dagarna men dom har inte kommit upp, konstigt! Men igår så åkte pappa och jag iväg och köpte en fin pool och en uvdräkt till mig, sen så fort vi kom hem så hoppade jag i och plaskade på jättelänge! Det var hur skönt som helt och få svalka sig lite i hettan!







_____________________________________________________________________

Idag på eftermiddagen åkte vi bort till Hailie som hade 1årskalas, utav mig fick hon ett par jättefina lära gå sandaler.  Vi busade på en stund efter vi ätit av den goda hello kitty tårtan och sen däckade vi av båda två! Tyvärr glömde mamma kameran så ni får nöja er med två bilder som mamma tog för nån dag sen när vi var där och hälsade på!





Nu blir det sängen!

kramar från Cornelia


Nyinköpta uv dräkten på  så snart blir det...

img_7937 (MMS)

Nyinköpta uv dräkten på  så snart blir det att bada!!


Oj vad varmt det är idag!  Och snart ska j...

img_0185 (MMS)

Oj vad varmt det är idag!  Och snart ska jag få bada i min pool, skojsigt  värre!!


Nu sitter mamma och jag och fikar lite, sn...

img_5802 (MMS)

Nu sitter mamma och jag och fikar lite, snart kommer pappa hem och då har vi långhelg ändå till tisdag! Idag var jag och köpte en fin present till hailie, för på lördag ska vi på 1 års kalas hos henne. tänk vad tiden har gått fort!


RSS 2.0