Nu har jag blivit döpt!

Idag har varit en stressig dag, dopet började kl 12 och det var en hel del som skulle fixas innan det började.Men snabbt gick det, knappt 20 mintur så var det klart, och sen efter det blev det smörgåstårta & skogsbärstårta. En massa fina paket fick jag som jag ska visa er imorgon. Och det viktigaste av allt, jag var glad hela tiden, så det gjorde mamma & pappa jätteglada!

Eftersom jag fortfarande har gäster kvar tills i morgon så hinner jag inte med att skriva så mycket på bloggen idag, måste ju hinna busa lite innan alla åker hem i morgon bitti! Sen dröjer det nog ett bra tag tills jag ser dom igen, så det gäller och passa på!

Kramar från en nydöpt Emmy Cornelia Svahn ♥


Pappa, Mamma & jag


Shopping!

Idag har vi varit på Grand Samarkand, där shoppde vi en massa. Kläder som jag ska ha på mig efter dopet imorgon, en jättesöt pyjamas & en Puma dress!
Tillochmed pappa som aldrig brukar vara på shoppinghumör handlade en massa kläder!


Pumadressen jag inhandlade på Stadium!


Fredag!

Fy vad tiden går, redan fredag!
Idag vaknade jag tidigt, redan vid 8-tiden, så då plockade mamma upp mig så låg vi och gosade en stund innan det var dags för frukost. Mamma åkte iväg på shoppingrunda sen och då fick jag vara hemma med farmor, men det gick superbra det med.

På kvällen kom hela gänget från Långsele, dom tyckte jag hade blivit jättestor! Men det är klart, jag väger ju nästan det dubbla nu emot vad jag vägde i somras när vi träffades!

Nu har vi precis kollat klart på idol och busat lite, så snart ska jag hoppa i säng!
Imorgon blir det en tur till Grand Samarkand och sedan bort till kyrkan och duka lite tills dopet på söndag!

Nattinatti/
Cornelia


Pappa & jag!


Morgonmys med mamma!

dsc00196 (MMS)

Morgonmys med mamma!


Fullt upp idag med!

Mamma var borta en sväng idag på morgonen, så när jag vaknade upp så var det snälla farmor som gav mig frukost! När frukosten var avklarad så begav vi oss på en långpromenad idag med! Vi gick upp mot Holstorp idag igen, det är så fint och lantligt där. Men när vi skulle vända och börja gå hem igen så kom regnet, stackars mamma, farmor och vovvarna Moltas och leo, dom blev så blöta medans jag låg och gottade mig i vagnen...

På eftermiddagen åkte vi ner till stan för att bowla med mostrarna Linda, Sandra och kusinerna Elin, William & Iselinn. Medans Iselinn & jag tittade på fick morsan spö! hon kom sist. Men farmor gjorde bra ifrån sig iaf, tvåa kom hon efter proffset Sandra.

Efter det åkte vi upp till Media Markt och hämtade datorn igen! snabba ryck. På kvällen sen fick jag smaka Vatten & potatis-palternacka puré för första gången, och det var så himla gott så jag åt upp alltihopa!

Nu är det snart dags för sängen igen, och imorgon kommer resten av ligan som ska vara med på mitt dop på söndag!



Farmor & jag




Moltas & Leo var trötta efter den långa rundan...


Sitter i bowlinghallen och hejar på morsan!!!

dsc00193 (MMS)

Sitter i bowlinghallen och hejar på morsan!!!


Idag har vi haft fullt upp, morgonen börja...

bild0279 (MMS)

Idag har vi haft fullt upp, morgonen började med en långrunda upp till Hollstorp. Efter det blev det en tur till media markt för att lämna in datorn som slutat fungera! Sen hem för att äta lite och iväg igen på babymassage,självklart var farmor med på det oxå. När massagen var klar var vi i kyrkan och kollade till där jag ska ha dopet på söndag. Kvällen slutade med en fika hos mormor och morfar, dit hade sandra, iselinn, linda, elin & william oxå kommit. Morfar hade köpt en gåstol, den var rolig den! Nu har farmor satt på mig nattblöjan så nu ska jag hoppa i säng efter en lång men rolig dag! Nattinatti


Provsmakning av gröt!




Idag fick jag testa på gröt med banan smak! Den smakade mycket bättre än potatispurén! Men lite rädd var jag allt när mamma kom med skeden, så jag fick hålla farmor hårt i fingret för att våga smaka!
Farmor har busat och gosat med mig hela kvällen och hon hade med sig en skittuff tshirt till mig!


Visst var den fräck!?

Storkusinerna!


Självklart kommer storkusinerna Elin & William komma och busa när deras kusin Iselinn & moster från Norge är hemma i Växjö en hel vecka!


Elin & Jag när jag endast var 2 dagar gamma!

På promenad

Idag började vi dagen med en promenad runt sjön med Frida & Hailie, Så fort vagnen börjar rulla somnar jag som en stock!

 


 

Efter turen runt sjön åkte vi bort till mormor & morfar en snabbis och sedan hem så mamma fick tvättat lite idag. Imorgon kväll kommer äntligen farmor hit, och på onsdag kommer Kusin Iselinn & moster Sandra. Så det blir fullt upp med att träffa släkt & vänner resten av veckan!

 

Fin Kusin Iselinn! ♥

 

Nu ska jag hoppa i badet och plaska lite!

Höres imorgon/ Cornelia ♥


God natt alla! Hörs imorgon!

dsc00186 (MMS)

God natt alla! Hörs imorgon!


Nya smakupplevelser!

Då har man testat på lite majs & potatis pure, om det var så gott vetitusan men lite fick jag i mig iaf!



(klicka på bilderna för att få dom större)

På besök hos mormor & morfar

Hos mormor & morfar finns det en massa roliga leksaker att leka med!


Morfar busar med mig!


Här sitter jag för första gången själv i en Hokus pokus stol!


Glad bebis!


Mormor busar på!

Massa roliga grejer att inspektera!


Duktig flicka!

Japp, mamma lyckades! Jag somnade precis innan 10 och sov min härliga skönhetssömn till 10. Tolv timmars sömn är precis vad jag behöver, för att inte vara en grinfia hela dagen. Ikväll ska vi bort till mormor & morfar och äta lite mat, och sen skulle mormor sy upp ett par gardiner åt mamma.


En av dom två nya fina pyjamasarna på! Dom...

dsc00161 (MMS)

En av dom två nya fina pyjamasarna på! Dom inhandlades på kappahl när vi var på grand samarkand en sväng med frida & hailie innan idag!


Idag är det fredag och det är lika med mys...

dsc00158 (MMS)

Idag är det fredag och det är lika med mys i soffan och idol på tvn! Mamma säger att hon ska försöka få mig att sova innan 10 idag, det återstår att se om hon lyckas! Jag tycker inte hon ska klaga så mycket, även om jag är lite sen på att somna så sover jag ju faktiskt alltid minst 10 timmar i streck varje natt!


Pappas flicka!


Detta är pappa och jag dagen efter jag kom till världen!

Visst är vi lika?!

 


Slappdag! Mamma har fullt upp med att fixa...

dsc00157 (MMS)

Slappdag! Mamma har fullt upp med att fixa här hemma så jag sitter i min gunga framför tv. Men det är ganska skönt och bara ta det lugnt en dag! Eftersom mamma inte har haft så mycket tid att busa med mig idag, så får pappa sköta den biten när han kommer hem. Idag skulle jag ju ha varit hemma hos mormor & morfar, men det blev inte så tyvärr. Jag får ta och åka dit nån annan dag och busa istället!


Jag ser det snöa!

Då har man fått se snö för första gången! Det snöar som bara den, Synd bara att jag är lite för liten för att busa runt i snön, men vem vet, åka lite pulka kanske man kan testa på lite senare i vinter! Och fy vilken tur att pappa kom hem lite tidigare från jobbet och bytte däcken på bilen innan idag.


På stan hade dom en massa söta jultome-dressar oxå! En sån kanske man skulle ha på sig när man firar sin första julafton!? Mamma försöker hitta en fin adventskalender oxå, där tänkte hon lägga nån liten grej till mig varje dag, men bara om jag är snäll säger hon! Och det är ju klart jag ska vara det!

Dags att krypa ner, i morgon ska jag vara hos mormor & morfar nästan hela dagen!
NattiNatti/ Cornelia

Fina flickor fiser inte...

Dom gör som jag, och lägger av ett hejdundrans lass!


Mamma & pappa var nog inte så nöjda, men fy så skönt & lätta på trycket!
Mamma sa att det var det värsta hon varit med om, men jag bara skrattade jag!
Ps. Blöjan var precis nybytt.

My Mum Rocks!

Japp, det är precis vad hon gör! Så därför var jag ju bara tvungen & ha denna fräcka bodyn! Den hittade vi på Woodoland.



Det blev en lång dag på stan idag, tanken var att vara vara där nån timma men det fanns så mycket kul att titta på så det blev en heldag! Mamma hittade äntligen en klänning hon ska ha på dopet! Det är inte många dagar kvar tills dess nu.

Om bara några dagar kommer farmor från Norrland! Hon lär nog bli chockad när hon ser så stor och stadig jag har blivit, sist vi sågs var jag ju bara 2 veckor gammal och gjorde knappt nått annat än att sova,äta & göra ner blöjan då & då!

Frukostdags! Vilken timing, precis när mam...

dsc00146 (MMS)

Frukostdags! Vilken timing, precis när mamma tränat klart så vaknade jag och ville ha lite mat. Om en stund ska vi ner på stan och kolla lite tillsammans med frida och Hailie. Nått kul blir det säkert inhandlat! Hörs senare/ kramar Cornelia


Haft besök!

Idag har vi haft besök utav Emelie, Frida & Hailie!




Emelie är en rolig filur! Hon ska alltid busa!




Mys med Hailie ♥

Moltas & Leo

Nu ska mamma & jag ut och rasta våra söta vovvisar Moltas & Leo! ♥
Dom kommer inte får det lätt om ett par månader, när jag kan springa efter och busa med dom!

Dreggelscarfsar!

För att förhindra att allt mitt dreggel & spyor kommer över mina kläder, är det smidigt med scarfsar!



 

Dessa 4 fina scarfsar skickades efter från www.Nelly.com idag!


Mamma och jag!




 



Jag var bara tvungen!

Jag vet, jag är några veckor för liten, men jag var bara tvungen att testa hoppgungan! Å herregud så rolig den va!
Jag hoppade som en galning tills tråkiga mamma kom och tyckte det var färdighoppat!



(Klicka på bilden för att få den större)

Bodystips!

www.shirtstore.se har dom en massa roliga bodys!


Dessa två är nu på väg hem till mig, tuffa va?!

Tvillingar?!



Mamma och pappa kan nog inte riktigt förstå vilket jobb det måste vara att ha två busar, men i somras fick dom testa på när kusin Iselinn var här en dag. Och det räckte för att dom skulle vara helt utmattade på kvällen. Men roligt var det!

Välja sulky?!

Nu behöver mamma & jag hjälp!
Jag behöver en smidigare sulky som vi kan ha med oss när vi ska åka till min moster i Norge om ett par veckor, men frågon är hur den ska se ut och vilka märken som är bra?
Någon där ute som har nått tips så är det väldans välkommet!


Dessa två finns på www.babyproffsen.se, kanske nån av dom hade funkat?


varit på stan!

Igår på morgonen kom tant Emelie och busade med mig, hon busade med mig så mycket att jag tillslut däckade helt utmattat av allt skratt. Men mamma tyckte det var skönt iaf, då kunde hon passa på att träna, duscha & greja ifred när Emelie underhöll mig. På eftermiddagen åkte vi upp till Grand Samarkand och ner på stan för att kolla läget lite, mamma ville hitta nått fint att ha på sig till mitt dop, men hon är ju så kräsen så hon hittade ingenting som passade.

Idag efter morgonpromenixen med vovvarna åkte mamma & jag ner till stan där vi träffade mormor, vi gick och kollade lite bara. Jag behöver en lite varmare jacka eller overall men vi hittade ingen fin idag. Efter turen på stan bar det hem till mormor & morfar.

Nu har jag kvällsbadat, så snart blir det kvällsmat och sova lite.
Undra vad man ska hitta på för skoj i morgon?
Vi klurar nog ut nått kul!


Kramar från Cornelia!♥


Mys med pappa!

Nya Väggen som pryds av mig!




Så här fint blev det med den nya tapeten & tavlorna!



Vilken förändring!



Här är jag 3 minuter gammal       Och här är jag 3 månader gammal!


Jag & Hailie

Hailie har oxå en blogg : www.lillahailie.blogg.se

Helgen som varit

På fredagen hade mamma & jag besök utav Frida & Hailie, Frida busade med oss medans mamma tapetserade.
Jag ska lägga upp ett kort i morgon och visa hur tjusigt det blev!
På kvällen sen hade vi lite fredagsmys hela familjen i soffan & kollade på Idol!


På lördagen så var pappa duktig och satte upp lite tavlor hemma, sen blev det en snabbis hem till mormor, där moster Linda och mina buskusiner också var. På kvällen kom Robin,Frida & Hailie och käkade middag med oss. Men jag måste erkänna att lite tråkig är allt Hailie, hon däckar alltid vid 8 tiden, och då har ju inte jag som är en riktig nattuggla någon och busa med. Så jag fick nöja med med gammlingarna. Men mamma & pappa hade nog tyckt det vore skönt om jag oxå somnade så tidigt, men det kan dom glömma. Runt 11 tiden tycker jag det är lagom att göra kväll.

Idag har vi inte gjort alls mycket, mamma och pappa var så tråkiga och upptagna med att skriva ett CV till pappa så jag däckade i babysittern i hela 5 timmar. Fy på dom och inte busa med mig!

Jabbajabbajabba!



Det är kul när pappa säger jabbajabbajabba!

När det är tapetsering på gång får man ta ...

dsc00135 (MMS)

När det är tapetsering på gång får man ta maten i egna händer!


På besök hos Frida & Hailie

Idag har vi varit på besök hemma hos Frida och Hailie, mamma hjälpte dom att tapetsera om i vardagsrummet. Det blev jättefint, men lång tid tog det! Svart fondvägg där tvmöblerna står blev det.

När mamma och jag kom hem hade det kommit en massa post,
  • Ett paket från Go-boken som innehöll massa roliga grejer till mig
  • Kort på mig från Extrafilm, som mamma ska pryda väggarna med
  • Dopklänningen som pappa hade när han döptes som farmor skickat ner!       Den kanske jag ska ha på mig om den passar på mitt dop som är den 31 Oktober!


Dessa grejer fick jag idag från Go-boken!

Fint kort!

Visst är jag en riktig sötnos!?

Världens bästa pappa läser boken pino för ...

dsc01287 (MMS)

Världens bästa pappa läser boken pino för mig!


Idag är jag 3 månader!

Fy vad tiden går fort, redan 3 månader gammal! På dessa tre månader har det hänt mycket, jag är hur stadig som helst med huvudet, skrattar som en galning & ska ha allt som kommer i närheten i munnen. Nappen som inte var direkt någon favorit i början, klarar jag mig inte en dag utan nu! Jag tar mig längre & längre sovmorgon för varje dag som går nästan. Nu är det mamma som väcker mig & inte jag som väcker henne med min (inte så) härliga stämma. Idag har mamma & jag varit på babymassage, men det är inget kul, jag bara grinar ihop så fort mamma kommer med sina inoljade händer & ska knåda. Men på fredag eftermiddag ska vi kanske åka till simhallen, Få hoppas det är roligare! Nu ska jag krypa ner i sängen med en flaska Semper & sedan sova, för i morgon ska vi till min kompis Hailie & hjälpa till med lite tapetsering! Bamsekramar från Cornelia

Titta vad jag är duktig! Håller i flaskan ...

dsc00107 (MMS)

Titta vad jag är duktig! Håller i flaskan helt själv och gottar i mig lite mat innan läggdags!


Vaccination!

Idag har jag varit och fått mina 3månaders vaccinations sprutor, en i varje lår! Fy så ont det gjorde, men mamma tröstade mig och efter en stund så var smärtan över. Jag fick väga & mäta mig med, hela 63 cm lång och strax över 7 kg visade vågen. Imorgon ska vi till BVC igen men inte för att ta nån hemsk spruta, utan för att gå på babymassage och träffa andra bebisar! Soligt väder har vi haft idag med, så mamma & jag har varit ute på en promenix med vovvarna, sen somnade jag gott framför tvn. Men nu är jag utvilad tills pappa snart kommer hem, hoppas han är på bushumör, för det är jag!

Med en napp i munnen och en snutte i var s...

dsc00102 (MMS)

Med en napp i munnen och en snutte i var sin hand så säger vi äntligen god natt! I morgon är en stor dag, då ska jag ta min 3månads spruta! Fy vad läskigt, men det ska nog gå bra... Nattinatti


Kanelbullens dag! Oj oj vad mamma har baka...

dsc00088 (MMS)

Kanelbullens dag! Oj oj vad mamma har bakat bullar idag. Pappa kom hem mitt i baket och det gjorde mamma överlycklig för jag tyckte inte det var alls kul och bara grät hela tiden. Så medans pappa busade med mig kunde mamma fortsätta i lugn å ro. Men det borde hon ju ha förstått, man kan ju inte tycka det är roligt med bakning när man ändå inte får smaka på härligheterna?!


IKEA

Idag har mamma, pappa & jag varit en snabbis till IKEA, självklart var det prylar till mig som behövdes inhandlas. Vi Fyndade oss en byrå till mig som jag ska ha i vardagsrummet & lägga alla mina grejer i när mamma vill ha det städat. Sen blev det nya ramar, och vem ska pryda dom då? Jo självklart så är det jag! Mamma är helt tokig, hon är nog stolt över mig, för hon har kort på mig snart överallt! Men fint blir det, jag ska lägga upp en bild när allt är klart! Jo och så fick jag nya batteri till min babygunga som var slut, och får jag inte en tur i den varje dag, då jäklar kan jag bli grinig! Nu är helgen slut igen, det går så himla fort! Men det dröjer inte länge till innan det är fredag igen & pappa är hemma hela helgen & busar med mig! Dags att byta om till pyjamas & gosa ner mig med mor & far! Kram på er!

Vilken myslördag! Ligger i sängen nu med h...

bild0271 (MMS)

Vilken myslördag! Ligger i sängen nu med hela familjen och kollar på svensson svensson! Idag har vi inte gjort så mycket, mamma och pappa tog en långrunda med Moltas och leo innan idag, och då fick jag vara hos mormor och morfar och busa! Snart blir det att sova lite, för i morgon ska vi åka till ikea och kolla lite! Sov så gott alla! Kram kram


Kvällstrött? Ne jag skulle inte kunna tro ...

dsc00071 (MMS)

Kvällstrött? Ne jag skulle inte kunna tro det. Det är inte många dagar mamma och pappa får ensam tid på kvällarna. Jag ska då allt vara med jag oxå! Men det finns ju iaf en fördel, mamma och pappa får ligga och sova tills jag vaknar runt 10 tiden. Och duktig är jag allt, det är knappt aldrig jag vaknar om nätterna. Jag måste fått detta från min mor, det sägs att hon oxå varit nattuggla!


RSS 2.0