Idag är vi hos hailie och busar. Vi sitter...

dsc00549 (MMS)

Idag är vi hos hailie och busar. Vi sitter ute på balkongen och solar oss lite! Härligt väder!


Titta på mig! I påskpresent utav mamma och...

dsc00545 (MMS)

Titta på mig! I påskpresent utav mamma och pappa fick jag en fin gåvagn. Och för varje dag går det fortare och fortare framåt, superkul!


Påskhelgen

Efter lång väntan så kom äntligen farmor & farfar hit på onsdagskvällen. Sist vi träffades var ju under mitt dop som var i höstas, så dom fick nästan en chock när dom fick se hur mycket bus det är i mig och framförallt hur stor jag har blivit sen dess.

Under dagarna dom har varit här har vi bland annat firat mamma som har fyllt 24 år, gått på grand samarkand, grillat korv hos mormor & morfar, varit på lekplatsen och varit ute i det härliga vädret. Varje dag har varit jättefin, soligt och över 20 grader varmt. Mamma & pappa har haft rena semester från mig dessa dagar, farmor & farfar har busat och gosat med mig hela långa dagarna.


I påskpresent fick jag bla kläder, en fin vårjacka, gosedjur, bestick, och en söt mössa som jag kan ha nästa vinter som farmors mor hade gjort.


Här kommer några bilder från påskhelgen



Morfar & jag

mormor & jag

Kusin Elin matar mig

Busfarmor & jag

mamma & jag

William

Pappa & jag





Man når mycket nu när man har lärt sig att...

dsc00542 (MMS)

Man når mycket nu när man har lärt sig att ställa sig efter saker! Och när mamma inte hänger med kan det tex sluta så här! Toarullarna är roliga! Ikväll ska ni få ett långt inlägg, så jag kan visa er vad vi har hittat på nu när vi har haft besök! Nu blir det en långtur i det fina vädret.


Vilket väder! Över 20 grader varmt och kla...

dsc00532 (MMS)

Vilket väder! Över 20 grader varmt och klarblå himmel. Snart kommer pappa hem så då ska vi grilla lite korv. Och nu är det bara två dagar kvar tills farmor och staffan kommer, det ska bli jätteroligt!


BEBIS!

Ja, det är precis vad mamma kallar mig när jag ska försöka få i mig min mat nu förtiden. Hon tycker jag är en bebis för jag fortfarade inte vill ha nån 8-månaders mat med en massa klumpar i som man får hålla på och tugga. Jag bara klöks och spottar ut den där dumma maten, Nää tacka vet jag 6-månaders maten som man bara kan svälja ner!

Igår sent på kvällen när jag hade somnat kom pappa hem! Synd att jag inte orkade hålla mig vaken. Men idag kommer han hem ganska så tidigt för mamma ska till tandläkaren och plågas. Så då ska jag mysa med honom en massa, för jag har inte sett han sen i söndags!


Igår var vi på samarkand med mormor och då fick jag dessa fina kläder & den fina mössan!


Sommarshopping!

Oj vilket väder vi hade igår, hela 20 grader varmt! Så himla härligt. Dock var det inte lika fint väder idag men vi blev lite sugna på att shoppa lite vårkläder så vi åkte upp till samarkand med Emelie. Jag hittade lite fina kläder på hm!


Söt klänning, stumpbyxor & tröja


klänning & en byxdress!

Inatt ska Emelie sova över här, så hon kommer nog busa med mig tills jag somnar! Och i morgon kommer äntligen pappa hem!


Härligt! Idag äter jag middag ute, så fint...

dsc00533 (MMS)

Härligt! Idag äter jag middag ute, så fint väder vi har! Medans jag har sovit middag hos mormor och morfar så har mamma och pappa varit ute på en tur med motorcyklen! Ikväll blir det grillning hemma hos oss. Mys!


Nu sitter jag i bilen på väg hem från ikea...

dsc00528 (MMS)

Nu sitter jag i bilen på väg hem från ikea. Mamma sitter jämte mig och försöker hålla mig vaken, men det är inte lätt! Vi skulle ju haft golv på ikea, men dom hade inte kvar det vi skulle ha och dom skulle sluta sälja golv nu, så typiskt! När vi kommer hem blir det sängen för min del så mamma och pappa kan få lite lugn och ro. Imorgon ska det bli jättefint väder så då får det bli lekparken!


Här kommer jag!


Busunge? Javisst!

dsc00527 (MMS)

Busunge? Javisst!


9 MÅNADER!

Jajemänna, nu är det hela nio månader sen jag tittade fram. Det går knappt att förstå att tiden går så fort, bara 3 månader kvar nu tills min 1års dag!

Jag får be om ursäkt för dålig uppdatering, jag har inte redigt tid med att blogga nu när jag har kommit på hur man kryper, det finns så mycket roliga grejer att riva ner och förstöra för mamma istället. Att jag inte kom på kryptekniken lite tidigare! Nu gäller det för mamma & pappa att skydda upp huset så jag inte kommer åt allt och framförallt inte gör illa mig.

Idag var vi hemma hos Hailie en stund, hon gör pruttljud med munnen hela tiden, medans jag smackar med läpparna tillbaka. Så det blir rätt högljutt när vi umgås nu för tiden! När vi kom hem kände både mamma och jag oss lite halvdåliga, så vi gick och vilade en timma innan pappa kom hem. Min dumma näsa rinner som bara den och mamma har ont i halsen. Det är bara och hoppas på att det inte blir värre för oss!





Veckan som varit...

I veckan har vi bland annat varit på samarkand med mormor, varit på dag X och gått våra vanliga långpromenader. Idag var vi på sångstund i Teleborgs kyrka igen, Och det var jätteroligt. Busa och sjunga i hela två timmar sätter sina spår så när jag kom hem idag så sov jag som en stock i nästan två timmar. Perfekt tyckte mamma för då kunde hon passa på att storstäda här hemma. Och vet ni vad? Nu kryper jag istället för att åla runt, så mamma kan inte lämna mig en sekund, för så fort hon går iväg hittar jag alltid på nått bus. Är det inte krukorna det ska pillas i så är det lådor och skåp som ska öppnas! Pappa har varit iväg på jobb måndag-onsdag så mamma har inte fått en ledig stund från mig, men nu är det iallafall äntligen helg så mamma får vila upp sig lite!

Imorgon blir det nog en tur till lekparken för att gunga lite, när dom har lovat att det skulle bli 15 grader i morgon så kan man inte sitta inne!

Här har ni några bilder från sång/lekstunden idag!


Här sitter vi och väntar på att vi ska få gå in i lekrummet!


En massa roliga leksaker har dom i krykan


Både Hailie och jag tyckte bowlinggrejerna var roligast att leka med!


Sötaste vännen Hailie!


RSS 2.0