Kalas!

Idag var jag mycket bättre än vad jag varit men vi velade lite om vi skulle gå på kusin Elins födelsedags kalas eller inte eftersom jag varit så dålig. Men vi bestämde oss för att åka och det gick riktigt bra och jag fick i mig ganska mycket mat och jag orkade busa med mina kusiner en stund. Härligt att vara på bättringsvägen!

Grattis storkusin Elin på din 8-års dag!


Undra hur många kort mamma och pappa har knäppt på mig sen den dagen jag föddes?


Lite bättre

Idag känner jag mig lite bättre och har ingen feber men det här med mat och dryck går inget vidare. Jag har lyckats få i mig lite saft och vatten men inget ätbart.

Inatt vaknade jag och var jättedålig i magen, men denna gången var det på andra hållet! Usch, varför kan det inte ge sig nån gång? Vad är det för bassilusker jag har fått i mig egentligen? Imorgon får det bli ett besök hos doktorn om jag inte lyckas få i mig mer vätska och bli bättre!


Orkar ingenting...

Innan jag somnade igår fick jag i mig några teskedar med fruktsoppa som ville stanna kvar i min tomma mage. Jag somnade i min egna säng men vaknade vid 4 tiden och gosade ner mig hos mamma och pappa ett par timmar till. Jag hade ganska hög feber inatt men jag spydde inte iallafall.

Även nu på morgonen gick det bra med nån sked, men inte mer än så. Det får bli soffan med Disney junior på tvn hela dagen och hoppas på att få slippa spy mer så jag kan få i mig lite fruktsoppa till i eftermiddag!


Blärk!

Sen jag kom hem har jag spytt över 10 gånger, inte ens lite vatten orkar min kropp ta emot innan jag spyr upp det, och inte nog med det så har jag feber med. Usch vilken hemsk dag!

Och även om hinken var framtagen, så hinner man inte alltid dit... Nästan så det är lika synd om mamma som får plocka upp efter mig! Men bara nästan...

 
Mysigt att Leo vill gosa & kramas lite med mig när jag är sjuk...


Energikrävande att vara sjukling...


Ingen bra start på veckan...

Jag var lite slö idag på morgonen, men mamma trodde bara de var min morgontrötthet som vanligt, men hon hade fel... Jag har kräkts på dagis så mamma fick komma och hämta mig nu. Usch!


Utedag!

Idag har vi varit ute och åkt pulka, vi hann även med en tur till 4H gården för att hälsa på djuren.


 


Godingen själv!


Helgen

I måndags blev det väckning tidigt, redan vid kvart i sju kom mamma in och hade tänkt få upp mig. Men jag är och har alltid varit morgontrött så det är inte lätt att få upp mig då utan jag bara vänder mig om som om jag inte hör mammas tjat. Men tillslut får jag ju ge upp för nu ska jag va på dagis redan klockan halv 8 då mamma är borta ända till kvart över 5 på kvällen. Men som tur är har pappa kunnat ändra sina tider lite så han hämtar mig runt halv 4 så jag inte behöver vara på dagis hela dagarna. även om jag trivs och inte är ledsen när mamma lämnar mig så är det ju härligt att bara få vara hemma lite innan det är läggdags!

I helgen har vi inte gjort alls mycket, pappa har varit hos hans kompis och hjälpt till med lite rivning i deras nyköpta hus medan mamma och jag har slappat framför tvn och varit ute i det fina vädret. Tyvärr är det så lite snö, så någon pulkaåkning har det inte blivit.

Nej nu får det bli sängen och ladda om för en ny vecka, kramar från Cornelia.


Varför fick inte jag en iphone!?

En iphone hade nog varit en suverän julklapp, men det fick jag ju såklart inte så jag tar mammas. Jag vet precis hur man sätter igång spelen och kan sitta och knappra med dom länge. Ett av favoritspelen är en liten giraff som härmar och klappar man honom fint blir han glad, men jag tycker det är roligare och försöka slå ner den stackars giraffen! Så gott folk, en iphone i två års present låter väl inte helt fel?


Godare än godis!

Banan, eller anan som jag säger är tillochmed smaskigare än godis! Och tur är väl det, för nu säger mamma att jag har både godis och kakförbud efter att jag nästan vägrat äta mat ett par veckor och bara stått och pekat på kakskåpet så fort vi ska ätit middag.

Men vi får väl se hur länge det håller ;)

Imorgon är sista korta dagen för mig på dagis, sen är det helg och efter det börjar mamma på Manpower och då får jag gå mån-fre på dagis, men pappa ska ändra sina tider lite så han kan hämta mig runt halv 4. Då blir det pappa och jag som ska vara kockar i köket eftersom mamma inte är hemma förens efter 5, men det kommer vi garanterat fixa så morsan blir nöjd!


Äntligen!

Kommer det lite snö, hoppas Jag får vakna upp till massa snö i morgon så jag kan få åka lite pulka nån gång!!


Moltas & Leo

När jag inte träffat moltas & Leo på en vecka var det roligt att få busa och gosa med dom igen! Tror nog dom saknat mig minst lika mycket!


Måste titta!

För nån dag sen fick jag en fin morgonrock av mormor, och självklart måste jag springa och kolla mig i spegeln när jag fått nått nytt!


Gott nytt år!

 


RSS 2.0