Kvällsmacka

Nu äts det kvällsmacka innan det är dags för sängen. Måndags kvällar uppskattas för då brukar jag vara tidig i säng efter allt bus på dagis. Våren har äntligen kommit på allvar, det har varit runt 15 grader nu ett tag och i morgon skulle det bli hela 20 grader varmt. Så härligt att kunna vara ute i solen och äntligen slippa kylan!

Till helgen kommer moster Sandra och kusin Iselinn hem och nästa vecka kommer farmor och farfar för att stanna över påsk. det var länge sen vi sågs nu så det ska bli roligt. Jag som har ökat på mitt ordförråd rejält den senaste tiden kommer ha mycket att prata om. Inte en lugn stund ska dom få!


Vårnytt


Nya skor!

Idag har vi varit på stan hela dagen i det fina vädret, nya skor en skinnjacka och ett par hängselbyxor blev det inhandlat!


Det funkade!

Har ju helt glömt bort att berätta att jag mer än gärna borstar tänderna nu sedan jag fick en eltandborste, tack moster Sandra för tipset!


Renovering!

Här hemma är vi i full igång med att renovera vardagsrummet. Golvet är på plats och den fina fototapeten gör sig fin på väggen. Listerna är också snart på plats och efter det ska det bara upp lite nya gardiner och annat fint så är vi klara, vilken skillnad det blev, Ljust och härligt!


Mamma Anna

Sedan igår säger jag inte mamma till mamma utan Anna. Vem har lärt mig detta?!


Aj aj!

Igår var det jättefint väder så pappa och jag var ute och busade efter dagis. Men Medan jag höll i leos koppel så snubblar jag på det och trillar rätt ner i den grusiga asfalten. Blod, tårar och tidernas fläskläpp resulterade det i. Usch så ont det gjorde, grät och var ledsen i flera timmar. Vår snälla granne som är sjuksköterska kom och tittade så tänder och så inte hade tagit skada.Som tur väl va såg det bra ut. Idag gör det inte lika ont men jag går runt och påminner om att det är ajaj på läppen och näsan.


Magsjukan igen!!

Å herregud vilken start på veckan, igår vaknade mamma och pappa samtidigt med illamående och på bara en liten stund hade dom varit och spytt om vartannat ett par gånger. Jag fick vara hemma från dagis och medans mamma och pappa låg som dösillar fick jag roa mig själv med att riva ut lådor, spela att man är döv, möblera om och andra bus en 20 månaders kan hitta på, det blev många Ajabaja, fy Cornelia inte röra, låt bli och akta den läten från soffan. Ingen hade mer ork än att ge mig mat och sätta på film till mig igår. Men under natten fick jag också smaka på den härliga magsjukan och kom in till pappa och spydde rätt på honom. under dagen idag har jag också varit dålig som även mamma och pappa har varit, vilket har resulterat i soffläge hela dagen lång. Mycket sömn och dricka. Kvällen kom och ingen spya under dagen, fantastiskt tänkte mor och far och gick och la mig med ett leende och hopp om att spysjukan snart kanske var över en engång.... Men ack så fel. Exakt 24 timmar efter förra tömningen kom nu nästa från min lilla mage, men denna gången var det inte på pappa utan över hela min säng....


Fortsättning följer...

 


RSS 2.0