Kaka

Igår när vi var hos hailie och fikat kom fram på bordet utbrast jag ; kaka! Ett ord jag inte har försökt mig på innan, men roligt var det! och idag har jag sagt kaka flera gånger, Mamma och pappa tycker det är jättekul!

Idag var jag hos mormor en stund medans mamma var på vårdcentralen och plockade bort några stygn. Hon hade köpt en jätterolig leksak som jag fick ta med hem. Passade ju perfekt nu när jag rensat ut en massa gammalt!


Söndag

Idag har vi röjt här hemma så det är ordning och reda. Packat ner en massa babyleksaker jag inte längre tycker är kul och packat ner mina kläder som är för små i lådor som ska upp på vinden. Vi har även varit och kollat i lite möbelaffärer och ätit spagetti och köttfärssås ! Mums! Jag är jätteduktig och äter nääästan hela tiden med sked eller gaffel, men ibland när det är så gott så kan jag inte hålla mig och stoppar näven i maten och mumsar på!

Om en stund ska vi åka bort till Hailie, det var ett tag sen vi sågs nu så det kommer säkert bli en massa bus & lek!

En massa goa matlådor blev det till pappa & mig!


Bättre

Idag är jag mycket bättre i magen! Härligt att det gick över fort, snart kommer pappa hem sen är det helgmys!


Sjukling

Igår var det många av oss barn på dagis som varit jättedåliga i magen, men när ja kom hem igår verkade det va bättre, pigg och glad var jag med. Men nu på morgonen har jag varit jättetrött och magen är inte i form, stackars mamma får byta blöja hela tiden. Så idag är jag hemma och vilar, hoppas det bli bättre, annars får det nog bli ett besök hos doktor i morgon.


Har man inget och göra

Hittar man på nått och göra!


Kallt!

Det är kyligt ute och det blåser kallt, då gäller det att hålla sig varm & go!


Lite bilder














Idag var jag och handlade vinterkläder, en...

img_9529 (MMS)

Idag var jag och handlade vinterkläder, en overall, en jacka, vantar, mössa och fuskpolos! Så nu får vinterkylan komma precis när den vill, jag är redo!


Fredag!

Idag är det fredag och helgen är här, äntligen! Mamma och jag tog sovmorgon ända till 9 idag, mycket härligt! Nu busar vi lite här hemma innan vi ska åka och plocka upp mormor, sen ska vi bege oss ut till kosta outlet för att se om där finns lite fina vinterkläder!

Ps. Kladdkakan blev supergod! Kladdig i mitten och väldig frasig ovanpå. Måste varit min temphöjning som gjorde den så god.


Kladdkaka!

Mamma och jag håller på och bakar kladdkaka som vi ska fika på när pappa kommer hem. Men det får bli efter maten, hoppas bara den går och äta, för jag hade råkat vara på spisen med mina pillerfingrar och skruvat upp värmen till 250*, vilket mamma inte
Märkte förens kakan stått inne några minuter! det gäller och hålla koll!


Precis börjat gå

Här är en film från början av sommaren, när jag precis hade lärt mig gå!


Hjälper pappa!

Det verkar som det funkar, så nu blir det jättelätt att läggs in videos! Perfekt!


Mamma testar!

Om detta funkar nu är det toppen, det har kommit en app som man kan lägga in filmer och filma med så dom kommer direkt till bloggen! Så nu testar mamma med en film när pappa och jag gungar för någon vecka sen!


Mc donalds!

När dagis var slut för idag kom mamma och emelie och hämtade mig, sen åkte vi bort till mc donalds och åt mat. varför har inte mamma visat mig dom där goda potatispinnarna innan? Dom var supergoda, och hamburgaren lika så. Jag fick ingen egen meny idag utan smakade bara en massa av mamma. Men nästa gång blir det en happy meal till mig! Efter vi ätit åkte vi bort en snabbis till hailie där det bjöds på goda bulllar. Mums!

Men nu få det bli sängen, dagis i morgon!


Bus i lekparken!

Igår var vi och busade i lekparen, jätteroligt!










Nu funkar det att blogga igen!

Det har inte gått och blogga på ett par dagar, men nu verkar det funka igen! Igår kom kusin Iselinn hit och ska stanna över helgen medans Moster Sandra och Tomas är iväg på bröllopsfirande. Men med två busar hemma blir det mycket för mamma och pappa att hålla reda på, ojojoj fult upp!

Jag lägger upp lite bilder sen på när vi var i lekparken och busade!


Slut på långhelgerna!

Nu har pappa börjat jobba på fredagarna igen vilket är lite tråkigt. Men dagarna går ju fort, så snart är det kväll och pappa är hemma igen. mamma och jag ska ta oss varsin dusch nu sen åka och handla lite mat till helgen. Kanske vi tar en tur till Ikea med och kolla lite, mamma vill ha skoskåp och kolla vad det finns för sängar till mig. Snart kan jag ju byta till växa säng istället, eller jag måste för jag lyckas nästan hänga mig över spjälsängen. Men det gör mig inget att byta säng, då kan jag springa direkt in till mamma och pappa hur tidigt jag än vaknar! Jag får skriva upp en säng i min önskelista till tomten!


Regn & rusk!

Hösten är här och det regnar och blåser! När mamma och jag stiger upp på morgonen nu är det nästan mörkt, usch så hemskt! Får hoppas hösten går fort och att det blir vinter & snö snart, det lär jag garanterat tycka är kul i år, Bygga snögubbar och åka massa pulka!


Dags för dagis!

Och innan jag går dit borstar jag tänderna, tandkrämen är supergod!


Frukostmys

God frukost och barnprogram på tv!


Mums!

Ikväll blev det grillad kyckling och potatisgratäng, supergott! Och självklart äter jag själv, även om maten hamnar lite överallt!


Ute i Finvädret!


RSS 2.0