Helgen som varit

I fredags efter mamma och jag julpyntat och gjort fint var vi så sugna på julmat så vi åkte och köpte julskinka, köttbullar, prinskorvar och allt som hör ett julbord till sen bjöd vi hit hailie med familj och åt gott. Sen kollade vi på idol och efter det somnade jag på fem röda.

I lördags var på stan en runda och på söndagen tänkte vi åkt ner på julskyltningen. Men det blåste storm här hemma så vi skippade det och hade 1 advent nya hemma istället. Jag fick också en ny säng igår, jättefin! Så den ska vi sätta upp på mitt rum snart, men först måste vi säkra upp med en grind så jag jag inte kan trilla ner för trappan!

Idag har jag varit lite kass i magen, men förövrigt pigg. Det är säker tänderna som ställer till det!


Idol

Självklart är jag uppe och tittar på idol, men jag ligger så mysigt hos pappa så jag orkar nog inte hålla ögonen öppna hela programet. Imorgon blir det lite shopping under dagen och på kvällen kommer Julia och Jack hit och busar. Kommer bli kul, var länge sen vi sågs nu!


Pusslar

Pussla är roligt även om bitarna inte alltid hamnar på rätt plats och tålamodet inte är det bästa, men övning ger färdighet !


Plaskiplask!


Bada !

Innan det är läggdags tar jag mig ett bad, så man är fin tills i morgon då det är dags för dagis igen!

I helgen har vi varit ute i trädgården och krattad massvis med löv, jobbigt var det men skönt nu när det är gjort. Igår firade vi pappa på fars dag och på kvällen åkte vi bort till morfar med en tårta. Det börjat bli kallt ute nu men ännu har det inte kommit en ända snöflinga, och om bara två veckor är det dags att julpynta lite så vi får hoppas snön ha kommit tills dess!


16 månader!

Oj vad tiden går, idag blir jag 16 månader!


Om jag sover?

Ne ja tror inte det, jag blev kastad i säng innan 8 med mammas och pappas hopp om att ja skulle somna innan idol. Men aldrig, ja vill oxå vara med och se på tv, mysa och käka godis, så det så! Jag har varit så duktig å somnat vid halv 8 alla andra dagar hela veckan så fredagamys utan mig kan dom glömma!


Gröt är gott !


RSS 2.0