God morgon. Nu har vi precis vaknat efter ...

dsc00507 (MMS)

God morgon. Nu har vi precis vaknat efter en jobbig natt. Jag fick feber igår och sen hade jag svårt för att sova. Vaknade ett par gånger och var ledsen. Idag har jag inte lika hög feber och är piggare, hoppas det går över !


Köpt finfina dojjor!

dsc00503 (MMS)

Köpt finfina dojjor!


Iselinn på besök!

Igår var Iselinn här på besök, det var ett tag sen jag såg henne nu och hon har hunnit lärt sig mycket. Hon kryper runt, reser sig efter möbler och kan vinka! Moster Sandra åkte iväg ett par timmar för att hon skulle köpa en Sverigedräkt och då fick mamma ha oss båda. Iselinn skulle pilla och riva ner precis allt här hemma, men det roligaste hon tyckte var att krypa efter mina små stackars hundar. Dom försökte gömma sig i sin hundbur men dit in hittade hon oxå. På kvällen åkte vi bort till mormor & morfar där moster Linda och kusinerna Elin & William oxå var.

Nu har vi precis ätit frukost och morgonmyst, så nu får vi se vad vi ska hitta på hela dagen!


Iselinn & jag


Dum idé!

Idag var det tänkt att ta en tur på Grand samarkand eftersom dom har öppnat ytterligare en massa affärer. Vi skulle gå in på cubus och handla för dom har så fina barnkläder + att dom hade 40% på allt där idag! Men det var helt omöjligt att komma fram till barnkläderna, kön var så lång, den slingrade sig runt allt vi ville kolla på. Och komma med barnvagn och trängas är inte lätt! Så vi får hoppas på att det lugnar sig därinne snart så vi oxå får se vad dom har för fint. Istället blev det lite fynd på Name It och HM. 3 pyjamas, 2 tröjor och strumpor!


3 pyjamas för 99:- det är fynd det!
Och fina var dom ju oxå!


Barbapapa!

Igår målade mamma & Frida barbapapa på väggen, visst blev det fint? Nu fattas det bara att måla i konturerna sen är den klar! Kanske blir det att dom målar nån till i barbapapa familjen på mina väggar. Det gör ingenting för det blev så bra!

Idag har vi varit hos mormor, hon har varit snäll och sytt späjlsängssydd. Självklart med barbapapa motiv! Och det blev oxå jättebra, Nu är snart hela mitt rum fyllt med en massa färgglada barbisar!



Idag kom min fina nova star tröja jag skic...

dsc00502 (MMS)

Idag kom min fina nova star tröja jag skickat efter! Så fin den var!


Usch!

dsc00501 (MMS)

Usch vad det kliar i tänderna! Måste ha nått och tugga på nästan hela tiden. Idag när jag vaknade på morgonen så var det nån stor konstig grej på min vägg. Jag kollade på den länge, och sedan skrattade jag! Men vad det är ska visa er sen, mamma är inte helt färdig med den än!


Nu ska vi ut i kylan på en långrunda!

dsc00495 (MMS)

Nu ska vi ut i kylan på en långrunda!


Jag tar mig framåt...

dsc00492 (MMS)

Här går det undan, jag tar mig framåt även fast jag inte riktigt kryper! Igår natt väckte jag mamma vid halv 4 på morgonen. Arg var jag inte utan jag bara låg och pratade, så mamma gick in och kollade till mig, då stod jag på alla fyra och tränade för fulla muggar, det gäller bara att hitta rätt teknik, sen så! Idag kom mina byxor,Och dom kunde inte ha suttit bättre!


Fynd!

När mamma och jag var med Hailie och Frida i kosta för ett tag sen såg jag ett par jättefina jeans. Mamma tyckte dom var på tok för dyra då dom kostade 400 kr och då var det ändå halva priset! Så det blev så klart inte nått köp. MEN idag så såg mamma dom byxorna på tradera och la ett bud på 51 kr, och tror ni inte hon vinner dom för den lilla summan! Det kallar jag fynd!

I morgon blir det en tur på samarkand med Hailie & Frida, det känns som det är välbehövt eftersom vi nästan bara suttit inne hela veckan. Pappa var lite sugen på att åka och bada i helgen, så det blir eventuellt en tur till Tingsryd med. Mysigt!

 
Mina nya fina replay byxor!
_________________________________________________________________
Nu på kvällen fyndade mamma ett par byxor till!


Var ju bara tvungen, var dom inte fräcka?!


En tand till!

Nu syns min andra tand! Den sticker bara upp pyttelite, men den är där! Mamma har försökt att ta ett kort på tändera men det är lättare sagt än gjort. Helt omöjligt för jag vill inte att nån petar mig i munnen!

Idag har vi haft en riktig slappdag, vi var ute en stund men det är sånt himla ruggväder så det blev bara en kortrunda, när vi kom hem sen så bakade vi blåbärsmuffis. Jag fick smaka en liten, liten bit och det var gott! Men dock inte lika gott som min banangröt, för när jag äter den så sitter jag säger mmm efter varje sked. mmm mamma mera gröt!


Pappa skulle komma hem (tidigt) idag, redan kl 5, vilket betyder att jag hinner busa med honom en massa. så han kanske somnar innan mig kväll, vem vet!



Nakenfis!

dsc00476 (MMS)

Nakenfis!


Hopp, hopp!

dsc00474 (MMS)

Hopp, hopp! Inte lätt att ta kort på mig som jag hoppar! Helt galen blir jag när mamma stoppar ner mig i hoppgungan, det är så himla roligt!


Lördag+söndag!

Tyvärr hade jag somnat när pappa kom hem sent i fredags kväll, Men när jag vaknade på lördagsmorgon så var det pappa som kom och hämtade mig, då blev jag superglad! Det blev en massa bus i sängen jämte mamma som försökte sova. Sedan hade vi lite städ dag här, och på kvällen kom Hailie med familj på besök, Dock hann vi inte umgås så mycket, för både jag och Hailie somnade så tidigt. När vi vaknade idag så sken solen och vädret var jättehärligt, så vi tog en jättepromenard. I nästan 2 timmar var vi ute och gick, Härligt!

Nu väntar sängen,
Nattiskramar från Cornelia!


Jag gnagar och drar handen i munnen hela tiden!
Kan det vara för att det kliar så hemskt kanske?
Dumma tänder!


Inatt fick mamma och jag klara oss själva....

dsc00466 (MMS)

Inatt fick mamma och jag klara oss själva. Pappa var iväg och jobbade, men det gick superbra! han kommer hem ikväll, så jag hoppas jag hinner träffa honom innan jag gått och lagt mig. Annars är det ju lördag i morgon, och då är han ju hemma hela dagen!


Besök!

Idag vid middagstid kom tant Emelie hit, och kort därefter kom Frida & Hailie. Vi busade och Emelie sjöng en massa sånger. Tillskillnad från mamma som bara kan nån ynka visa så var Emelie ett provs på sånt! Efter att Emelie åkt så blev det en lååång eftermiddagslur! Mycket skönt och välbehövt efter allt bus. Sen vaknade jag upp till kringel/bulldoft som osade från köket. Mamma och Frida bakade som bara den! Men det kan vara bra att ha frysen full med gottigheter när man får besök! Stackars Hailie missade dock sin eftermiddags sömn, hon var så trött framåt kvällen så pappa Robin fick komma och hämta henne. I morgon är det fredag och då är det fredagsmys som gäller! Härligt!


busungar!


Emelie leker tittut med oss!


Bvc & kosta

Idag på morgonen var det dags för BVC igen, 71 cm lång och strax över 9 kilo! Jag tror det var 9100g men inte helt säker, mamma såg nu att dom hade glömt att fylla i mitt kort när vi var där, så det får vi inte glöma och få ifyllt nästa gång! Efter vi kom hem från BVC tog vi en snabbis med hundarna och slängde i oss lite frukost, sedan bar det iväg för att plocka upp Frida & Hailie. Vi tog en tur ut till Kosta Outlet, Dom hade fått in en massa fina kläder! Men det blev bara en mössa inhandlat idag, tänkte kolla i affärerna på samarkand sen när dom öppnar istället. Dom kommer nog ha hur mycket som helst!


Finfina lundmyr mössan jag köpte i kosta!


Sitter och fika på kosta outlet!

dsc00470 (MMS)

Sitter och fika på kosta outlet!


Idag har mamma varit tråkig...

Nästan heeela långa dagen har hon hållt på med tråkiga hushålls sysslor. Tvättat, dammsugit och skurat. Men jag har varit så snäll, suttit och lekt i min hörna medans hon har hållt på. Så hon har fått mycket gjort, och det är ju bra! Vi har faktiskt också hunnit med en långtur med vovvarna oxå i det blaska vädret, Moltas och Leo var inte så förtjusta i rundan dock, dom hoppar hit och dit för att slippa gå i alla vattenpölar. Tvärnitar och vill bara gå hem. På onsdag är det dags för Bvc igen, det ska bli spännande!

Natti natti


7 månader!

Idag är jag 7 månader! bara 5 månader kvar tills jag får fira min allra första födelsedag! Och vilken skillad det är på hur jag ser ut nu mot när jag föddes!

 
1 dag gammal                                 7 månader
______________________________________________________________
Igår packade vi en väska till mig och åkte bort till mormor & morfar. Mamma & pappa var bortbjuda på middag så jag sov över hemma hos dom. Det gick jättebra, somnade vid halv 9 och sov till 8. Det är ju kanon att jag sköter mig och sover gott om nätterna, annars hade nog inte mamma & pappa viljat lämna bort mig! Och vet ni vad mamma såg i min mun innan vi åkte hem från mormor & morfar idag!? - Jooo en liten, liten tand!

Måste bara säga grattis till mamma & pappa också, för dom har varit förlovade 1 år idag!
Grattis!


Varit hos mormor & morfar!

Efter frukost och morgon promenard med vovvarna åkte mamma & jag bort till mormor & morfar. Mamma skulle iväg till simhallen idag med Emelie för att träna så jag har varit hos dom hela dagen och busat. Det har gått super, som vanligt! Men mamma var ändå lite orolig, för jag har blivit så himla mammig, Om inte jag ser vad hon gör eller om hon lämnar rummet, då hörs jag. Det kan jag lova! Helst ska mamma vara i min närhet hela tiden, och allra helst hålla på mig också. Då är jag väldens snällaste flicka! Men eftersom jag har blivit så tung nu så orkar hon inte det, så hon får helt enkelt stå ut med att jag är lite grinig då och då.

Nu när det snart dags för lite mat och sedan upp i bingen och sova!


Tusenfoting!




Mammas gamla tusenfoting är verkligen en favorit att leka och bita på!
____________________________________________________________
Kan ni tänka er, efter frukost somnade jag om igen och sov till 10. Helt otroligt, men jag kanske är i nån sovperiod nu, mamma klagar inte iallafall. På eftermiddagen åkte vi bort till Frida & Hailie, dit kom oxå Emelie. Vi busade lite och kollade på tv. Nu kommer snart pappa hem så mamma ska ta och baka ihop några biffar tills han kommer.
Kramar/ Cornelia


Glada jag!

dsc00457 (MMS)

Glada jag!


Hopp Hopp!


Här har ni en film när jag hoppar i hoppgungan!

Idag är vi uppe tidigt! Men det är kanske inte så konstigt, för redan klockan 7 igår kväll somnade jag. Efter våran promenix igår med vovvarna så bakade mamma och jag kladdmuffins, sen kom Emelie & Pernilla på besök en stund. Efter det fick jag och mina skitiga vovvar ta ett dopp i badbaljan och sen var det läggdags! Vilket tråkigt väder vi vaknade upp till, mörkt & trist. 3 plusgrader är det ute nu, så snön håller på att försvinna men det får vi se som en positiv sak. Våren är snart här!

_______________________________________________________________________


Nu har vi precis kommit hem från en långtu...

dsc00455 (MMS)

Nu har vi precis kommit hem från en långtur. Vilket blaskväder! Vovvarna är så skitiga så mamma och jag ska nog ta och bada dom, men först ska det ätas lite gröt!


RSS 2.0